Pareri de la pacienti

"Mama de profesie" - http://mamadeprofesie.ro/sanatate/kinetoterapie/mirunamed.html

Andrei V. - La Mirunamed am intalnit o echipa de oameni profesionisti si prietenosi, gata mereu sa ne ofere ajutor.

Razvan si Issabela - https://razvansiissabela.wordpress.com/2014/11/06/noi-si-kinetoterapia/

Razvan si Issabela - https://razvansiissabela.wordpress.com/2014/04/04/2-din-impozitul-pe-veniturile-obtinute-in-anul-anterior/

Razvan si Issabelahttp://razvansiissabela.wordpress.com/2012/01/26/destinatia-sumei-reprezentand-pana-la-2-din-impozitul-anual/

Razvan si Issabela - http://razvansiissabela.wordpress.com/2010/12/21/mosu-a-venit-astazi-la-cabinet/

Simona Z. - Sunteti extraordinari, inepuizabili si de neanlocuit. Sincer nu stiu ce am fi facut fara voi. Am venit in mai 2010, ne-am cunoscut, am inceput sa lucram zilnic si acum va rog sa-mi permiteti sa spun ca ne sunteti mai mult decat prieteni, ca suntem o familie, pacienti si terapeuti. Va multumim pentru ca existati si aveti un suflet atat de mare, ca va luptati cu fiecare parinte in parte sa nu abandoneze lupta si pe cat posibil sa iasa invingator. Putere multa si voua!

Nicoleta & Robert M. - Am gasit in doamna Iuliana Zamfirache un profesionist desavarsit! Va multumim din suflet, doamna, pentru profesionalism, daruire, implicare! Sunteti un om minunat si suntem fericiti de a va fi cunoscut! Si sa stiti ca nu de putine ori ne amintim de dumneavoastra!

Ne puteti trimite parerile si intrebarile dumneavoastra folosind formularul de mai jos:

Introduceti codul din imagine: verification code

Prin folosirea acestui formular va dati consimtamantul pentru utilizarea datelor in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra.

Datele raman confidentiale si sunt folosite doar in acest scop. Puteti afla mai multe in pagina Protectia datelor personale.

Toate campurile sunt obligatorii.